BEWIT SMRK

50 Kč 920 Kč od 50 Kč
Varianta

Vůně smrkové esence přináší pocit rovnováhy a „uzemnění“. Je svěží, pryskyřičná a lesní, typická pro jehličnany.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Esenciální olej Smrk napomáhá zdravému dýchání.

Indiáni kmene Lakotů používali smrk k posílení schopnosti komunikovat s Velkým duchem. Věřilo se, že přináší blahobyt.


Český botanický název: Smrk ztepilý
Anglický název: Spruce
Latinský název: Picea abies
Země původu: USA


Ingredients (INCI): Picea Abies (Spruce) Leaf Oil. 



Upozornění:

Určeno do aromalamp / difuzérů a k přímé inhalaci. Nepoužívejte vnitřně. Pokud jste těhotná / kojící, konzultujte použití esencí se svým lékařem. Pokud jste v jakékoli zdravotní péči, konzultujte použití esenciálních olejů se svým ošetřujícím lékařem. Neaplikujte neředěné na kůži. Chraňte před dětmi.

Informace uvedené na tomto webu jsou prezentovány pouze se záměrem sdílení a podpory osobního vzdělání. Nejsou určeny k nahrazení individuálního vztahu s lékařem nebo kvalifikovaným zdravotnickým pracovníkem. Cílem není zmírnit nebo léčit jakékoliv zdravotní či psychické stavy, ani působit preventivně, ani diagnostikovat, ani k takové činnosti vybízet. Pokud jste právě v lékařské péči nebo v jakémkoliv lékařském ošetření, tak změny ve výživě nebo změny ve vztahu k popisovaným informacím konzultujte se svým ošetřujícím lékařem. Uvedené informace nejsou míněny jako lékařské rady, ale jako sdílení znalostí a informací. Vyzýváme vás k tomu, abyste si ve spolupráci s kvalifikovaným zdravotnickým pracovníkem vytvořili vlastní názor v oblasti zdravotní péče a udělali vlastní rozhodnutí na základě vašeho průzkumu a úsudku. Uvedená prohlášení nebyla hodnocena regulačními orgány. Doporučujeme vám, abyste si před tím, než si něco zakoupíte nebo uděláte nějaké rozhodnutí, provedli svůj vlastní individuální průzkum.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: