BEWIT esenciální voda z růže (Indie)

297 Kč 697 Kč od 297 Kč
Varianta

Smyslná esenciální voda z růže je jako stvořená pro zralou, přecitlivělou a vysušenou pleť.

Detailní informace

Detailní popis produktu

„RŮŽE, BYŤ ZVANÁ JINAK, VONĚLA BY STEJNĚ,“

takto Shakespeare popsal před dávným časem jedinečnost této podmanivé královny květin.

Růže, půvabná rostlina s hedvábným okvětím totiž nejen krásou oplývá, ale také ji rozdává. Své o tom ví i samotná Kleopatra, která v už dobách starověkého Egypta vděčila růžové vodě za sametově hebkou pokožku.

Osvěžte si tak i vy pleť esenciální vodou z růže a vneste její půvab do svého pečujícího rituálu. A nemějte žádné obavy, její využití je pozoruhodně univerzální pro každý typ pokožky. Doušek vláhy s nezaměnitelnou vůní si tak můžete dopřát osvěžujícím nástřikem kdykoliv během dne.

Hydratační, zpevňující a zklidňující účinky esenciální vody z růže dělají radost opravdu mnoha ženám po celém světě. Mezi její další úžasné vlastností patří i zmírnění projevů růžovky či ekzémů[1]. 

BENEFITY, KTERÉ VAŠÍ PLETI, KRKU A TĚLU DOPŘEJE ESENCIÁLNÍ VODA Z RŮŽE

  • Tonizace – vyrovnává pH pokožky, jemně ji vyčistí, osvěží a revitalizuje
  • Je vhodná pro zralou, citlivou a suchou pokožku – skvělá k odlíčení nebo ošetření v oblasti očí
  • V kombinaci s řadou BEWIT HOLISTIC COSMETICS se postará o hlubokou hydrataci a rovnováhu pleti
  • Zklidní pleť po holení či po opalování sluncem
  • Je skvělá k zafixování make-upu nebo jako alternativa k parfému
  • Vábivá vůně působí jako silné afrodiziakum 

HISTORIE

Královna květin, která si zajistila mimořádné postavení v mnoha starých civilizacích

Historie vonných látek je hluboce spjata s růží. Není divu, že ji řecká básnířka Sapfo nazvala „královnou květin“. Její jemná vůně s vysokou terapeutickou hodnotou jí zajistila mimořádné postavení v lékařství a voňavkářství civilizací starých Peršanů, Egypťanů, Indů, Řeků a Římanů. Podle orientálního lékařství pomáhá léčit záněty a horkost. Zasvěcení růže bohyní lásky Afrodité z ní udělalo uznávané afrodiziakum[2]. 

PŮVOD A PĚSTOVÁNÍ: INDIE

Růže se pěstuje hlavně v Bulharsku, dále pak v Turecku a v menší míře v Tunisku, Číně a Indii. Co se týče kvality éterických olejů, experti tvrdí, že růže pěstované v nadmořských výškách 1000 – 2700 m n. m. na Balkáně jsou daleko lepší než růže pěstované v nižších polohách. 

SLOŽENÍ A VLASTNOSTI

Rosa Damascena Water, Citronellol*, Geraniol*, Eugenol*.

*přírodního původu 

NÁVOD K POUŽITÍ

Aplikujte na pleť, krk a tělo jako součást své rutinní péče

Esenciální vodu z růže můžete používat libovolně po celý den k hydrataci a osvěžení jako tonikum. Stejně tak ji můžete použít do pleťových masek nebo ji kombinovat s dalšími esenciálními vodami.

Pro kompletní péči a obnovení ochranné hydro-lipidové bariéry ji kombinujte s našimi luxusními BEWIT kosmetickými přípravky z řady BEWIT HOLISTIC COSMETICS. 

ZDROJE

[1] BRZEZINSKI, Piotr a Lorenzo MARTINI. Rosacea treated with rose petals: a calembour that affords intriguing results. Our Dermatology Online / Nasza Dermatologia Online. 2019, 10(4), 393–395. ISSN 20819390.

[2] MOJAY, G. Aromaterapie pro léčení duše. 2000. Nakladatelsví Alternativa. ISBN: 978–80–85993–64–6.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: